شبکه بهداشت و درمان شوط

برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/04/31 - 08:15
  • - تعداد بازدید: 45
  • - تعداد بازدیدکننده: 42
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZkHb
شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوط

بازدید کارشناسان سلامت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شوط

29 تیر ماه سال جاری با هدف بررسی وضعیت بهداشت و سلامت این مراکز و همچنین تأثیر ظروف یکبار مصرف بر سلامتی انجام شد.

شهلا احمدی کارشناس مسئول واحد سلامت محیط و کار در مصاحبه با روابط عمومی گفت: کارشناسان سلامت محیط به منظور ارتقاء آگاهی و سلامت عمومی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی که شامل تهیه و عرضه بستنی، غذاهای آماده و اغذیه‌فروشی‌ها می‌شود، بازدید به عمل آورده  و به بررسی شرایط بهداشتی و مواد استفاده شده در تولید و عرضه غذاها پرداختند.

احمدی افزود:  با توجه به مشکلات ناشی از استفاده از ظروف یکبار مصرف، این ظروف ممکن است تأثیرات منفی بر سلامت انسان‌ها داشته باشند و از این رو اهمیت آموزش در این زمینه را ضروری دانست.

همچنین کارشناسان در رابطه با بیماری‌های تب مالت و بیماری التور نیز آموزش‌هایی را ارائه نمودند.

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اطلاعیه
  • کد خبر : 18431
کلمات کلیدی
توران حبیبی
خبرنگار

توران حبیبی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب